35th Wffc Bih 2015

World Fly Fishing Championship 2019

Vaellus Harrijärvelle [With Eng Subs] | 5 days solo in the wilderness. Hiking and fishing.

Vaellus Harrijärvelle [With Eng Subs] | 5 days solo in the wilderness. Hiking and fishing.

14 thoughts on “Vaellus Harrijärvelle [With Eng Subs] | 5 days solo in the wilderness. Hiking and fishing.

 1. Kiva nähdä videoita myös näin 'offseasonilta'. Kyllä siellä näköjään hartsonia on vaikka kelit jähtyy. Kiitos taas laatusetistä. 👍

 2. Hieno reissu keleistä huolimatta,karun kaunista.Näitä jaksaa katsella kun ei itse tuonne pääse,työt haittaa harrastuksia.
  Jotain kaunista jäi puuttumaan…

 3. Taattua laatua jälleen. Kiireetöntä menoa ja hyvää kerrontaa. Ei tuolle viitseliäisyydelle voi kuin karvahattua nostaa.
  Nykyään useat erä- ja kalastusaiheset kanavat tuntuu olevan enimmäkseen tulien sytyttämistä ja ruoan tekoa, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Kai ne on sitten kaupunkihippejä varten?

  Toivottavasti englanninkielinen tekstitys tuo lisää yleisöä.
  Kumma kyllä, tämä sinun kanava on jäänyt suurelta yleisöltä vielä huomaamatta.

 4. Kyllä tämä niin rauhoittaa kaupungissa asuvaa että ei voi kuin huaveilla ensi reissusta. Kuumetta nostattaa reissuun vaikka räntäsae vihmoo niskaa ja aurinko hujahtaa horisontin taa ettei ilman lamppua näe ees kouriaan. Video oli loistava leikkauksineneen ja speekkeineen. Kun sulla noita telttoja on usseimpi nin pistäpä pihalle vierekkäin jotta nähään mikä ois sopiva kullekin eräkävijälle. Ei tulis niin paljo ostettua viäriä vermeitä. Kiitos.

 5. Täällä kertaa käytit mun lempiteltta. Mulla on sama malli ja sama koko. Ei liaan kevyt mutta tilavaa. Käytänkin se ilman sisäteltta ja jään ovi aina auki, kun mahdollista. Kiitos kauneista videoista!

 6. Olipa taas mukava katsoa kalastelu erästely videota. Se on tähän aikaan vuodesta kivat asiat aika vähissä. Ensikesää tässä odotellaan ja perhoja sidotaan jotta on taas mitä tuhlata.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.